✔Die merkevare for store størrelser | 42-62✔ Eilservice✔ alle størrelser * kjøpe en premie ✔ Secure
norwegian
Hjem >  Levering og retur

Levering og retur

Denne lisensen forklarer generelle vendinger hvordan vi beskytter personvernet til personlig informasjon. Det gjelder for all personlig informasjon du oppgir når du registrerer deg hos oss.
Hva slags informasjon samles?
Typene personlig informasjon vi samler inn fra deg, avhenger av omstendighetene rundt innsamling og på type tjeneste spurt. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra dette nettstedet, kan vi samle inn informasjon som navn, e-postadresse, leveringsadresse, fakturaadresse og annen informasjon knyttet til kjøpet.
Som vi er pålagt ved lov å innhente ditt samtykke til innsamling av "sensitiv informasjon" du er ment å ha gitt ditt samtykke til innsamling av all informasjon som du har gitt til oss for bruk i samsvar med disse retningslinjene med mindre du forteller oss tvert imot.
Hvordan vi samler informasjon
Vi kan samle inn personlig informasjon når du besøker nettstedet vårt, når du avtale med oss via vår nettside eller når du kontakter oss i person. Vi samler ikke inn personlig informasjon uten ditt samtykke. Tenk på din samtykke er når du fyller ut de nødvendige feltene for å legge til rette for en transaksjon på nettstedet.
Hvordan vi bruker din personlige informasjon
Vanligvis samler vi inn dine personlige opplysninger til følgende formål: 1.
For å lette tilgangen til vår side, produkter og tjenester
2. å levere produkter bestilt fra oss
3. Å gi informasjon om våre produkter og tjenester
4. Hvis du vil spørre din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsted.
Noe av den personlige informasjonen vi samler inn, er viktig for oss å være i stand til å nøyaktig identifisere hvem som bruker tjenesten. Andre typer personlig informasjon vi samler inn hjelper oss til å utvikle en profil av folk som bruker våre tjenester og hva deres interesser. Dette hjelper oss til å tilby produkter tilpasset behovene til brukerne av dette nettstedet.
Utlevering av personopplysninger til tredjepart
Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjepart for formålet som data eller beslektede formål ble samlet inn, for eksempel for å fullføre en transaksjon på dine vegne eller gi et produkt som du har kjøpt. Vi engasjerer tredjepartsleverandører til å utføre tjenester for oss som innebærer håndtering av personopplysninger i vår besittelse behandling. For eksempel, for tiden vi engasjere tredjepartsleverandører:
1. Lever produkter kjøpt fra dette nettstedet
2. Gi elektronisk overføring av midler fra kredittkort behandling tjenester og relaterte tjenester
sikkerhet
av dine personlige data
Du vil holde din personlige informasjon og vil ikke selge, leie ut eller selge. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å beskytte informasjonen i vår besittelse. Personlig informasjon kan lagres elektronisk i vårt datasystem. brannmur filtre, passord, anti-virus programvare og e-post acto å beskytte all vår elektroniske informasjon. modifikasjoner
til disse retningslinjene for personvern
Vi kan endre denne personvernpolitikken til våre forretningsmessige krav eller lovendringer. Eventuelle endringer i retningslinjene for personvern vil bli oppdatert på våre nettsider, kan du gå til denne siden jevnlig for å sikre at du har vår nyeste retningslinjer for personvern.
Adressering dine bekymringer Hvis du har spørsmål om hvordan din personlige informasjon blir samlet inn eller brukt, kan du kontakte oss. Vi vil svare på spørsmålet ditt eller klage så snart som mulig.
Tilbake
Løpesko,T-skjorter
Copyright © 2018 www.eurosko.org, All Rights Reserved.